Kunde anbefaling 2017-10-18T21:27:14+00:00

Jeg opkøbte og nyanlagde mine bedsteforældres gravsted. Turen rundt til Odense´s stenhuggere var ikke behagelig. Det føltes bare som at blive ekspederet et sted, hvor jeg skulle købe en liter mælk, selvom en gravsten er en pokkers dyr vare. Priserne var ret voldsomme, meget ens og ledte tankerne hen på noget kartel-dannelse af en art, følte mig utilpas ved at komme de steder. Jeg endte til sidst hos Kolding Stenhuggeri. Endelig følte man sig velkommen,betjeningen var venlig, behagelig og personlig. Priserne var rimelige i forhold til, hvor jeg kom fra, jeg endte med at handle her, og min vare kan ses på billedet, desværre retfærdiggør billedet ikke den flotte sten, den funkler i solen, som var der tusinde små brillanter i den, men det var umuligt at få med på billedet. 

Mange tak til Kolding Stenhuggeri for den ovennævnte gode behandling. 
De varmeste anbefalinger.
Jørgen H. Subcleff

De yder en fantastisk service og de har stor viden omkring sten og skrifttyper. De leverer med glæde over hele landet.

Poul-Erik Gorm

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Kolding Stenhuggeri Fremragende service. Imødekommende personale der virkelig give en en fantastisk oplevelse og forståelse i den svære situation, man står i. Ingen hastværk men tid til snak, så man får det unikke til gravstedet. Fantastisk flot arbejde de yder. Det er unikt. Kan kun sige – kør til Kolding Stenhuggeri og du får det bedste af det bedste
Jette skov

Jeg kan varmt anbefale Kolding Stenhuggeri. Service i top, fin pris, og ikke mindst et fantastisk stykke arbejde. Jeg er virkelig godt tilfreds. TAK

Hanne Lauritzen
Til dig som sidder i den triste situation at have mistet en af dine nærmeste og nu skal finde en passende gravsten til fornuftig pris: Jeg undersøgte adskillige muligheder og fandt ud af at Kolding Stenhuggeri kunne levere vores specielle ønsker med eget motiv i stenen og matchende trædesten – alt sammen til en ordentlig pris. Til trods for afstanden fra Kolding til nordsiden af Århus, så leverede Kolding Stenhuggeri (Sven & hustru) personligt stenen til os og hjalp med placering på gravsted. Udsøgt service og dialog. Kan varmt anbefale dette firma!
De varmeste anbefalinger.
Claus Hansen
Tusinde tak for jeres fantastiske flotte arbejde med og sætte svigerfars navn på gravstenen under svigermors navn rigtig flot arbejde . Og hurtig og billigt . Vi er ovenud tilfredse . Og tak fordi at i er så venlige og forstående . Og stenen var flot og rengjort . Den er rigtig pæn.
De varmeste anbefalinger.
IB JOHNSEN